Over SC Johnson
Producten pagina
Carrières
Contact
Veel gestelde vragen
 
Veel gestelde vragen

  Voor u zijn de meest gestelde vragen aan onze Consumentenservice samengebracht, waardoor we u in veel gevallen direct van dienst kunnen zijn. Mocht u desondanks nog een andere vraag op opmerking hebben, dan kunt u onder het kopje "Contact" ons een bericht sturen.

Mr. Muscle
1. Kan ik Mr. Muscle badkamer ook voor ramen/ruiten/spiegels gebruiken?
Nee, dit product is een vettige substantie. Wanneer u dit gebruikt op uw ramen/ruiten/spiegels kunnen er vlekken en strepen tevoorschijn komen. Dit word zichtbaar door condens.

2. Kan ik Mr. Muscle ovenreiniger voor magnetrons gebruiken?
(Combi) magnetrons bestaan voor een groot deel uit elektronica. Ovenreiniger is een brandgevaarlijk product en zou kortsluiting kunnen veroorzaken. Wij adviseren u Muscle Keukenreiniger Lemon te gebruiken.

3. Ik heb Mr. Muscle ontstopper gebruikt, maar de afvoer is nog steeds verstopt.
Indien de afvoer niet helemaal verstopt is geweest en Muscle Ontstopper wordt gebruikt kan de afvoer helemaal verstopt raken. Het vuil wordt dan namelijk maar gedeeltelijk opgelost en gaat lager in de afvoer weer vast zitten. Dit kan verholpen worden door een nieuwe flacon door de afvoer te gieten.

4. Waarom kan ik geen navulling vinden voor de Mr. Muscle Fresh Disc?
Voor een aantal van onze producten bestaan er navullingen. Als bedrijf werkt SC Johnson er hard aan om zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu. U kunt al onze verpakkingen recyclen en in de daarvoor bestemde bakken deponeren of bij u gemeente informeren waar u dit soort vuil kunt brengen.

Helaas zijn er leveringsproblemen met de navulling van de Mr. Muscle Fresh Disc. Deze zullen dus voorlopig niet te koop zijn in de winkels. De verpakkingen zullen hierom aangepast worden.

Pledge
5. Mijn meubels zijn dof / streperig / vettig geworden.
Dit kan gebeuren na lang gebruik of het wisselen van onderhoudsmiddel. Wij adviseren het oppervlak te reinigen met lauw water en afwasmiddel.

6. Mijn Pledge spuitbus werkt niet meer, maar er zit nog wel vloeistof in. Hoe kan dat? Waar voorheen SC Johnson CFK´s gebruikte om de inhoud van de spuitbussen onderdruk te zetten zodat deze naar buiten gespoten konden worden wanneer de ventiel ingedrukt werd, is het nu zo dat er een veel schonere en milieuvriendelijke optie wordt gebruikt. CFK´s tasten het milieu aan en daarom heeft SC Johnson ervoor gekozen om samengeperste lucht te gebruiken. Op deze manier is het de consument die de energie creëert om de spuitbus te doen spuiten. Bij samengeperst lucht moet u wel wat langer en harder schudden om druk te creëren en het product goed te vermengen met de samengeperste lucht. Houdt de spuitbus ook altijd rechtop (zodat er geen druk ontsnapt, zonder dat er vloeistof meekomt) en draai de dop niet.

7. Mijn Vloer vertoont allemaal doffe plekken en strepen.
Dit kan veroorzaakt worden door de vettigheid van de vloer (teveel waslagen) of aanwezigheid van andere onderhoudsproducten. wij adviseren om de vloer te strippen.

Neem 3 emmers water, 1 met koud water met een flink glas huishoudammoniak, en 2 emmers met schoon koud water. Maak met de 1e emmer ca. 1 m2 vloer schoon door stevig te boenen en direct daarna (nog voor de vloer kans krijgt om te drogen) nog een keer met schoon water de vloer afnemen. Het afnemen kunt u blijven herhalen totdat u er zeker van bent dat alle resten verwijderd zijn. Door de ammoniak komt de waslaag los, maar zodra de vloer dan weer opdroogt, droogt de was ook meteen weer op en heeft u voor niets schoongemaakt, vandaar dat u direct moet afnemen met schoon water. Vervolgens de vloer met een droge handdoek goed afdrogen. De inhoud van beide emmers zeer regelmatig verschonen om te voorkomen dat de opgeloste was weer op de vloer opdroogt. Tenslotte de vloerdelen met een droog doek afdrogen.

Brise
8. Waarom is mijn Brise Sense & Spray zo snel leeg?
De Brise Sense & Spray reageert ook op lichtveranderingen. Het is mogelijk dat uw apparaat hier ook op gereageerd heeft. Het is moeilijk om een sensor zo af te stellen dat dit niet zou gebeuren, want anders zou hij mogelijk niet op sommige bewegingen reageren. Wij adviseren daarom ook om het apparaat niet rechtstreeks onder een lichtbron te plaatsen, maar daar tegenover. Het apparaat gaat zo wie zo na iedere verstuiving in de slaapstand. In principe zou het apparaat bij normaal gebruik en indien goed geplaatst niet zo vaak hoeven afgaan.

9. Hoe krijg ik de wax resten uit mijn Brise Scented Oils?
Reinig voorzichtig de volledige houder met een vochtige spons met zeepwater tot alle restjes verdwenen zijn. Laat volledig opdrogen alvorens opnieuw te gebruiken. De houder niet in de vaatwasser plaatsen.

10. Waarom brand mijn Brise kaars niet helemaal op?
Brise geurkaarsen zijn erg gevoelig voor koude omgeving en u dient de kaars de eerste keer minimaal 2 uur te laten branden alvorens te doven. Als u dit niet doet kan er wax aan de zijkanten blijven hangen. Ook is het zo dat er minimaal onderin 1 a 2 cm wax moet overblijven voor de veiligheid, want onderaan zit de lont vastgelijmd en deze lijm is brandbaar.

 
  
Top