Over SC Johnson

Je kent onze producten - Brise, Muscle, Shout, Pledge, Brillo, Autan, Oust - je gebruikt ze vaak.

SC Johnson maakt producten zoals deze al meer dan honderd jaar en dezelfde familie die het bedrijf oprichtte, is nog steeds eigenaar en voert de bedrijfsvoering. Voor meer dan een eeuw, heeft de familie Johnson alleen het beste voor families overal geëist en heeft het zich gecommitteerd de wereld een betere plek te maken. Hoe?
- We maken kwaliteitsproducten die het leven een beetje makkelijker maken en die het thuis schoner, veiliger en gezonder maken.
- We zijn een fantastische werkgever, met werkmethoden waar we hoge eisen aan stellen en die ook halen.
- We werken er hard voor om een goede buur te zijn, met een lange termijn inzet voor de maatschappij en het milieu, in het streven naar een betere wereld.
Dr H.Fisk Johnson ChairmanDr H.Fisk Johnson Chairman

Hierin geloven wij

De goodwill van de mensen is het enige blijvende aspect in welk bedrijf dan ook. Het is het het enige dat telt…...de rest is als een schaduw!

  Hierin geloven wij

Bedrijfsgeschiedenis

SC Johnson werd in Nederland gevestigd op 1 februari 1962. Het kantoor bevindt zich op het terrein van de grootste fabriek van SC Johnson in Europa, Europlant. In 1994 is SC Johnson Nederland samen me [...]

  Bedrijfsgeschiedenis

Milieu en Maatschappij

SC Johnson heeft sinds haar oprichting in 1886 gestreefd om de locaties waar we zaken doen, fijnere plekken te maken, doordat wij er zijn.

  Milieu en Maatschappij